Despre Program

Start22+ a fost construit după conceptul abordat de către Challenge 22, varianta sa internațională, ce se află sub egida ONG-ului Animals Now Israel. Challenge22 a fost lansat în martie 2014 și de atunci a avut peste 400.000 de participanți. În România, proiectul se găsește sub denumirea de Start22+ și se află sub aripa Freedom and Respect for Every Earthling. Acesta fost lansat în România în martie 2020.

Pentru cine & Cum?

Programul se adresează noilor vegani sau persoanelor care au decis să adopte un stil de viață vegan și care doresc sprijin în acest proces. Programul se desfășoară online, participanții fiind invitați să adere la Grupul de Facebook al rundei programului la care s-au înscris și unde acesta se va desfășura în totalitate și absolut gratuit.

Ce presupune programul?

Acesta presupune suport continuu acordat participanților timp de 22 de zile de către echipa Start22+.
De ce + după 22? Fiindcă deși se consideră că durează aproximativ 21 de zile pentru a adopta un obicei nou, ne dorim ca adoptarea unei alimentații bazate pe plante să depășească această perioadă de timp, transformându-se într-un stil de viață.

Cum anume oferim suport?

Tranziția participanților este în primul rând susținută de postarea unor provocări zilnice. Acestea abordează în fiecare zi o chestiune diferită, încercând să răspundă pe cât se poate de complet principalelor probleme cu care s-ar putea confrunta participanții: lapte, ouă, mâncat în oraș etc.

O postare va fi făcută în fiecare zi, iar participanții vor fi încurajați să comenteze și să își împărtășească experiențele cu provocarea din ziua respectivă. Pe lângă Provocările zilnice, vor contribui la sprijinirea și încurajarea participanților în a adopta definitiv veganismul și celelalte postări din grup care vor conține sfaturi ori informații atât despre aspecte legate de organizarea noului stil de viață (de exemplu despre cum este să fii vegan cu puțini bani), dar și legate de filosofia din spatele veganismului (de ce nu mănâncă veganii miere, de ce nu călăresc cai), astfel încât să le fie transmise participanților nu numai informații, ci și valorile pe care se sprijină veganismul.

Înscrie-te și tu! Dă start către cea mai bună versiune a ta!