Pagina cu reteta

  • +3/4 cani boabe de naut uscate (200g)
    ! Atentie acestea se lasa la hidratat in frigider 24 ore (vor rezulta 3 cani boabe de naut hidratate).
  • 1 catei de usturoi medii, zdrobiti
  • 1 ceapa mica tocata
  • 1 cana de masura frunze de patrunjel tocate
  • 1 +1/2 lingurite sare iodata fina
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1 vf cutit boia de ardei iute sau piper cayenne
  • 1/4 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 linguri de masura ulei de masline extravirgin
  • 3 linguri de masura sos tahini

Ingrediente sos tahini pentru servit

  • 1 lingura tahini
  • zeama de lamaie dupa gust
  • putina apa daca e necesar sa il faceti mai lichid
  • sare dupa gust