Ștrudel cu tofu și stafide

Ingrediente

Pentru 5-6 bucăți:

  • foi de plăcintă
  • 250 g tofu
  • 4-5 linguri zahăr brut
  • 100 g stafide
  • esență de rom

Mod de preparare

Tofu se scurge bine și se mixează împreună cu zahărul și 2 stropi de esență de rom până când se obține o pastă foarte fină (cu ajutorul unui blender/robot de bucătărie). Se adaugă stafidele și se amestecă.

Se așează 3-4 foi de plăcintă una peste cealaltă, se ung cu puțin ulei și se umplu cu 3-4 linguri de compoziție.

Se împăturesc astfel încât să obținem un rulou de aprox. 10 cm lungime și 5 cm lățime, închis la capete.

Rulourile se ung cu puțin ulei și se dau la cuptor până când se rumenesc (15-20 minute).

 

Sursă rețetă: Fleur's Vegan Kitchen