Devino Voluntar

Iubești animalele și vrei să le ajuți? Ești o persoană deschisă, comunicativă și gata să lucrezi în echipă?

Devino voluntar Start22+!

Te invităm mai întâi să parcurgi secțiunea dedicată descrierii programului Start22+, pentru a înțelege cum funcționează și care sunt principiile și valorile noastre!

Te-ai decis? Perfect! Completează formularul de înscriere AICI.

1. Devino mentor!

Cine sunt mentorii?

Ei sunt cei care vor fi mereu acolo pentru participanți, de-a lungul tranziției lor. Ei vor lăsa comentarii în grupurile de suport de pe Facebook la postările privind provocărilor zilnice, vor răspunde întrebărilor participanților și vor cere sprijinul dieteticienilor în caz de nevoie. Ei vor păstra o atitudine pozitivă, încurajatoare și empatică.
Mentorii vor trece prin Școala de Mentorat Start22+ în prealabil, pusă de noi la dispoziție, online și gratuit!

2. Graphic Designer

Rolul graphic designerului este acela de a crea conținut grafic, vizual, pentru postările (meme-uri) de pe social media, website, grupurile Provocării, Școala de mentorat etc precum și de a trasa ori menține o identitate vizuală a proiectului.

3. Social Media

Rolul voluntarului din echipa de social media este acela de a crea conținut scris sau grafic (nicio grijă, te învățăm cum) pentru postările noastre de pe Facebook și Instagram și de a se ocupa de administrarea paginilor, răspunzând la comentarii și mesaje ori asigurându-se că postările sunt realizate la timp.

4. Altele

Spune-ne tu cu ce ai putea să ne ajuți!
Munca noastră este una complexă, ceea ce implică faptul că apar mereu probleme de rezolvat pentru care avem nevoie de ajutor din partea dragilor noștri voluntari!