Meniu Ziua 1Cereale cu fructe și semințeRețetăSupă cremă de roșii cu linteRețetăTocăniță de mazăre cu ciuperci Rețetă Ziua 2Pâine cu unt de arahide și fructeRețetăSupă cremă de mazăre cu crutoaneRețetăBurger din linte Rețetă Ziua 3Clătite americane cu fructeRețetăSalată cu năut și legume asortateRețetăCurry de cartofi cu lapte de soia, mazăre și năutRețetă Ziua 4Smoothie verdeRețetaSalată Cesar cu tofuRețetaPaste bolognese cu sos de linteRețeta Ziua 5Pastă din tofu cu roșii uscateRețetaCiorbă de ciuperci pleurotusRețetaFarinata cu spanac (plăcintă italiană din năut)Rețeta Ziua 6Smoothie cu fructe de pădureRețetaSalată ruseascăRețetaTocaniță din linte verde Rețeta Ziua 7Chec cu banane și cacaoRețetaSupă de mazăre uscatăRețetaHummus cu lipie integrală și salată taboulehRețeta Ziua 8Sandviș cu hummusRețetaCiorbă de cartofi cu ciuperci și smântână vegetalăRețetaPaste carbonara Rețeta Ziua 9Tofletă cu legume (omletă din tofu)RețetaCiorbă de perișoare din soia RețetaPizzaRețeta Ziua 10Lapte de nuci și pâine cu gemRețetăSalată de crudități cu leguminoaseRețetaQuiche cu ciuperci și roșii uscateRețeta Ziua 11Brioșe cu afineRețetaSalată de cartofiRețetăCiorbă de fasole cu murături asortateRețeta Ziua 12Omletă vegană din făină de năut umplută cu ciuperci RețetaCiorbă de legumeRețetaChiftele falafel și cartofiRețeta Ziua 13Cremă tartinabilă din conopidăRețetăSarmale cu ciuperci și păsatRețetăBatoane crocante de tofu (tofu crispy strips)Rețeta Ziua 14Terci de ovăz cu unt de arahideRețetaSupă de linte roșie, morcovi și ghimbirRețetaPilaf de orez cu ciuperci și dovlecelRețeta Ziua 15Sandviș cu tofuRețetăLegume la abur RețetăPaste cu ciuperciRețetă Ziua 16Bruschete cu roșii și busuiocRețetăLegume la lipieRețetăPiure de cartofi cu tofu afumatRețetă Ziua 17Ceai și pâine prăjită cu unt de porumb RețetăChifteluțe în sos tomat cu cartofi naturRețetăSalată de linteRețetă Ziua 18Salată cu măr și nucăRețetaSupa cremă de dovleacRețetăTocăniță de mazăreRețetă Ziua 19Pastă tartinabilă din fasole albăRețetăCartofi la cuptor cu sos de usturoiRețetăPaste cu sos de ardei copt și roșiiRețetă Ziua 20Ștrudel cu tofu și stafideRețetăNachosRețetăMacaroane cu brânzăRețetă Ziua 21ClătiteRețetăPachețele de primăvarăRețetăSupă cremă de legumeRețetă Ziua 22Orez brun cu lapte vegetal și scortisoarăRețetăSushiRețetăMămăligă cu brânzăRețetă