Înscrie-te!

Ești pregătit să accepți provocarea? Alătură-te miilor de participanți care au ales să încerce o alimentație vegană timp de 22 de zile.
Vei primi rețete delicioase și sprijin la nivel personal de la mentorii și nutriționiștii noștri. 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Am nevoie de ajutor în completarea formularului de înscriere

MĂRTURII ALE PARTICIPANȚILOR

Acum doi ani am fost la un pas de moarte, am scăpat ca prin urechile acului. Am fost conștientă că trebuie sa schimb ceva…Așa am ajuns la voi, căutand rețete sănătoase…apreciez discreția cu care incercati să treziți dragostea și grija pentru animale, pentru tot ce e ființă. Sper să reușiti cu cât mai multe persoane.

Ica M.

Până acum făceam două feluri de mâncare, dar de acum știu că voi putea să mă bucur cu adevărat de sarcina gătitului pentru că am totul în favoarea mea în sfârșit! E minunat să descoperi oameni care îți oferă cu sufletul deschis informații vitale, fără a cere nimic în schimb.

Daniela M.

Am învățat o mulțime de lucruri noi, am mult mai multă informație, plus numeroase idei de meniuri și rețete. Dar, cel mai important, am înțeles cum trebuie să mă alimentez variat și sănătos. Sunt foarte aproape de ziua mea de naștere: împlinesc 40 de ani. Intrarea în acest grup a fost cadoul pe care mi l-am făcut.

Bijoux B.