Înscrie-te!

Ești pregătit să adopți un stil de viață mai sănătos, mai curajos și curios și, nu în ultimul rând, mai atent la lumea și la toate ființele care ne înconjoară? Știm deja că răspunsul este DA! Așa că te invităm să iei parte la provocarea noastră și să încerci o alimentație bazată pe plante timp de 22 de zile, împreună cu echipa noastră de mentori și dieteticieni autorizați.

 

ÎNSCRIE-TE GRATUIT ACUM!

 

Start22+ se află sub egida

IATĂ CE CRED PARTICIPANȚII DIN 2021 DESPRE PROGRAM!

Acum doi ani am fost la un pas de moarte, am scăpat ca prin urechile acului. Am fost conștientă că trebuie sa schimb ceva…Așa am ajuns la voi, căutand rețete sănătoase…apreciez discreția cu care incercati să treziți dragostea și grija pentru animale, pentru tot ce e ființă. Sper să reușiti cu cât mai multe persoane.

Ica M.

Până acum făceam două feluri de mâncare, dar de acum știu că voi putea să mă bucur cu adevărat de sarcina gătitului pentru că am totul în favoarea mea în sfârșit! E minunat să descoperi oameni care îți oferă cu sufletul deschis informații vitale, fără a cere nimic în schimb.

Daniela M.

Am învățat o mulțime de lucruri noi, am mult mai multă informație, plus numeroase idei de meniuri și rețete. Dar, cel mai important, am înțeles cum trebuie să mă alimentez variat și sănătos. Sunt foarte aproape de ziua mea de naștere: împlinesc 40 de ani. Intrarea în acest grup a fost cadoul pe care mi l-am făcut.

Bijoux B.