Timp de preparare: o oră
Număr de porții: 6
Ingrediente:
- 6 ardei grași verzi
- 200 g ciuperci
- 80 g cous-cous
- 1 ceapă roșie
- 1 legătură pătrunjel
- 2 roșii tăiate mărunt
- ⅕ morcov ras
- 2 căței de usturoi
- sare, piper, cimbru
- 2 lg ulei
- 200 ml de pastă de roșii
Instrucțiuni:
- Pregătiți cous-cous-ul conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Ciupercile și ceapa se toacă mărunt și se călesc împreună cu morcovul ras și uleiul la foc mediu aproximativ 10 minute.După ce s-au călit, se adaugă condimentele, pătrunjelul, roșiile tăiate mărunt și cous-cousul pregătit anterior, se amestecă și se adaugă în ardeii al căror „capac” a fost decupat anterior.
- Se amestecă pasta de roșii cu apă și se pune în vasul cu ardei. Vasul se pune la foc mic acoperit timp de 40 de minute. Poftă bună!