
Timp de preparare: 50 min
Număr de porții: 2
Ingrediente:
- 450 gr cartofi mari
- 1 ceapă roșie mare
- ⅕ legătură de pătrunjel
- 2 lg ulei
- 1 lg amidon
- 1 cățel de usturoi
- sare, piper după gust
- ⅕ lgț oregano
- ⅕ lgț cimbru
- 1 cățel de usturoi
Instrucțiuni:
- Cartofii îi dați prin răzătoarea mare, iar ceapa o tocați cât puteți de mărunt, după care adăugați toate ingredientele într-un bol și amestecați foarte bine. Este de preferat să lăsați compoziția 5-10 minute, să se întrepătrundă toate aromele.
- Într-o tavă de brioșe (unsă în prealabil cu puțin ulei), turnați aproximativ 2 linguri din compoziție în fiecare formă.
- Coaceți brioșele 15-20 de minute în funcție de cuptorul vostru. Vă dați seama că sunt gata când acestea capătă o culoare aurie. Poftă bună!