Timp de preparare: 50 min
Număr de porții: 2
Ingrediente pentru chiftele:
- 100g fasole roșie fiartă
- 100g cous-cous pregătit
- 2 căței de usturoi
- 1/2 lgț ulei măsline
- 1 lg sos de ardei
- 2 lg făina integrală
- 2 lg semințe de susan
- 1/2 legătura de pătrunjel
- 2 lg fulgi de drojdie inactivă
- 1 ceapă roșie medie
- cimbru
- sare și piper după gust
Instrucțiuni:
- Preîncălziți cuptorul la treapta 4 (180 de grade).
- Într-un bol sau mixer adăugați toate ingredientele din lista de mai sus și mixați câteva secunde.
- Formați chiftele după dimensiunea dorită și așezați-le într-o tava de copt unsă cu foarte puțin ulei.
- Lăsați-le la copt 20-25 de minute. Mie îmi plac ușor crocante și rumenite așa că le-am lăsat 5 minute extra. Lăsați-le apoi la răcit și serviți alături de piure de cartofi și salată. Poftă bună!