Timp de preparare: o oră și 30 min
Număr de porții: 8
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 200 g morcovi
- 200 g ardei kapia
- 200 g linte
- 200 g rădăcină de pătrunjel
- 200 g țelină
- 60 g granule de soia
- 40 g făina de in
- 40 g făină de năut
- 20 g susan
- 4 leg de usturoi verde
- 4 leg de ceapă verde
- 2 leg de pătrunjel
- 2 leg mărar
- 1 lgț piper
- 2 lgț sare neiodată
Instrucțiuni:
- Se pun ciupercile într-un vas și se lasă pe aragaz timp de 10 minute, după care se adaugă restul de legume tăiate mărunt și se mai lasă 10 minute.
- Compoziția obținută se așază în mod egal în două tăvi de copt (am folosit și hârtie de copt ca să nu se lipească) și se pune la cuptor pentru aproximativ 45 minute, la foc potrivit.
- Cu 10 minute înainte de a fi gata, se unge pe deasupra cu un amestec de apă și făină de năut pentru a prinde o crustă. Poftă bună!