
Timp de preparare: 15 min
Număr de porții: 1
Ingrediente:
- 35 g conopidă
- 1 lingură apă
- 1 lingură ulei extra-virgin
- 100 g fasole (spălată, fiartă sau din conservă)
- 45 g porumb
- 60 g ceapă (mărunțită)
- 3 căței usturoi
- 1 linguriță paprika
- ¼ linguriță sare
- ½ linguriță piper
- ½ linguriță boia
- ¼ linguriță cumin măcinat
- 1 tortilla
Toppinguri:
- 1 lingură sos de tomate
- 1 lingură in măcinat
- 1 lingură drojdie uscată inactivă
- ½ roșie (tăiată)
- 40 g verdețuri
Instrucțiuni:
- Pune conopida într-un bol. Adaugă apa. Așază bolul în cuptorul cu microunde la temperatură mare, timp de 2 minute.
- Pune uleiul de măsline într-o cratiță. Încălzește-l la temperatură medie.
- Adaugă fasolea, porumbul și ceapa. Gătește-le și amestecă-le timp de 3 min. Adaugă condimentele. Ia-o de pe foc.
- Adaugă sosul de tomate, inul, drojdia uscată inactivă și roșia în cratița cu amestecul.
- Umple tortilla cu amestecul și adaugă conopida. Pune pe deasupra verdețurile.