Timp de preparare: 15 minute
Număr de porții: 9
Ingrediente:
- 4 linguri migdale
- 4 linguri alune
- 50 g ovăz
- 4 linguri semințe de bostan
- 1-2 linguri îndulcitor (sirop de fructe, de agave, de arțar, gem, dulceață sau zahăr)
- 1 lingură ulei
- 1 lingură unt de arahide
- 6 caise deshidratate (sau prune)
- 50 g ciocolată neagră
- 100 g semințe de in (măcinate)
- 1 linguriță semințe de cânepă
- Sare
Instrucțiuni:
- Prăjește semințele, alunele și migdalele pe o tigaie, la foc mic, 4-5 minute.
- Amestecă într-un bol îndulcitorul, uleiul și untul de arahide.
- Mărunțește caisele și ciocolata neagră. Adaugă-le la compoziție. Adaugă și semințele de in. Amestecă totul până se omogenizează.
- Așază compoziția într-o tavă, astfel încât să o umple.
- Lasă-le la frigider timp de 4 ore. Taie compoziția în formă de batoane sau orice vrei.