
Timp de preparare: 30 min
Număr de porții: 2
Ingrediente:
- 3 linguri ulei
- 400 g tofu
- 250 g paste
- 1 ceapă roșie
- 2 căței de usturoi
- 425 g roșii (o conservă mică de roșii)
- 2 linguri pastă de tomate
- 2 linguri busuioc uscat
- Sare, piper
- 1 linguriță zahăr brun
- 1 linguriță oregano
Instrucțiuni:
- Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-o tigaie călește ceapa și usturoiul timp de 2-3 minute. Adaugă roșiile mărunțite, pasta de tomate, busuiocul, zahărul, sarea și piperul. Lasă-le să se înăbușească.
- Mărunțește tofu sau fărâmițează-l cu mâinile.
- Încinge o tigaie. Adaugă tofu și niște sare și prăjește-l timp de 15 minute până devine crocant. Amestecă ocazional.
- Dacă ai ales să îl fărâmițezi, atunci prăjește-l doar timp de 3 minute.
- La sfârșit adaugă tofu în sos, amestecă și toarnă totul peste paste.