Prezentare Catalina Carniciu

Eu sunt Cătălina, am 30 de ani și sunt voluntară FREE și Start22+ din octombrie 2020.

De la început m-am simțit ca într-o mare familie aici, înconjurată de suflete calde și altruiste care-și dedică timpul în scopul ajutorării animalelor lipsite de apărare.

Fiind vegană de mai puțin de un an, la momentul înscrierii, Start22+ nu a fost pentru mine, doar o ocazie de a împărtăși din experiența mea, ci și un prilej de de a învăța lucruri noi într-o comunitate de oameni deschiși și binevoitori.

Aș recomanda acest program tuturor celor care își doresc să facă o schimbare pozitivă în viața lor și știu că alimentația este combustibilul organismului. Pe lângă toate acestea, bogăția de informații din grup este busola perfectă pentru orice persoană la început de drum spre veganism, dar este și un tovarăș de nădejde pentru cei deja vegani sau în tranziție. Eu am avut o perioadă lungă de vegetarianism, care cu siguranță s-ar fi încheiat mai devreme dacă acest program ar fi existat când de abia începeam să descopăr alimentația pe bază de plante.

Să fiu voluntar la Start22+ a însemnat o experiență nouă pentru mine și plină de emoții. Îmi doream din tot sufletul să pot ajuta participanții cu toate informațiile pe care le aveam, și în plus, a fost o provocare pentru mine să mă documentez cât mai mult, pentru a putea fi sigură că ofer răspunsurile corecte.

Eu consider că seriozitatea și dedicarea voluntarilor face ca proiectul Start22+ să fie în topul programelor care ajută oamenii să treacă la veganism și împreună putem contribui la crearea unei societăți mai sensibile, mai miloase, și mai ales, mai informate.