Prezentare Daniela Popa

Mă numesc Daniela Popa și sunt o persoană simplă care iubește planeta, oamenii, animalele, sănătatea și viața.

Pentru mine Start22+ a însemnat și înseamnă startul și descoperirea celei mai bune versiuni a mea, o altă ea plină de energie, mulțumire sufletească că mă pot bucura de viață respectând în același timp și dreptul la viață al celorlalți.

Celor ce vor să devină mai buni, mai sănătoși, să descopere o lume caldă și frumoasă le recomand cu drag să se alăture atât asociației cât și proiectului Start22+.

Diferența în tot o fac oamenii care fac parte din asociație și Start22+, felul de a prezenta, de a ajunge la sufletul oamenilor și de ai face să rămână alături de ei,să își dorească să spună DA fără a sta prea mult pe gânduri la noi proiecte și alt stil de viață.

Acțiunile, temele, munca pe care o faci cu drag știind că ajuți și oferi parte din sufletul tău celor ce au nevoie de o informație, un îndemn și mulțumirea din gândul lor trimis ca mesaj.

A fi voluntar într-o lume altfel decât o știu majoritatea dintre noi înseamnă redescoperirea propriei persoane și formarea unei noi gândiri mai libere, mai pozitivă,mai plină de frumos. Când ești voluntar aici ți se deschide o lume de poveste, te întreci cu tine pentru a da versiunea cea mai bună numai ca să vezi mulțumirea din ochii celorlalți. Și mulțumirea lor este liniștea ta sufletească.

A te înscrie ca participant in Start22+ înseamnă redescoperirea ta, înseamnă tărâmuri noi de cutreierat, oportunități de a descoperi o nouă lume de basm. Participarea la Start22+ înseamnă deschiderea unor uși spre sănătate, iubire și frumos.