Pagina cu reteta
- +3/4 cani boabe de naut uscate (200g)
! Atentie acestea se lasa la hidratat in frigider 24 ore (vor rezulta 3 cani boabe de naut hidratate). - 1 catei de usturoi medii, zdrobiti
- 1 ceapa mica tocata
- 1 cana de masura frunze de patrunjel tocate
- 1 +1/2 lingurite sare iodata fina
- 1/4 lingurita piper macinat
- 1 vf cutit boia de ardei iute sau piper cayenne
- 1/4 lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 linguri de masura ulei de masline extravirgin
- 3 linguri de masura sos tahini
Ingrediente sos tahini pentru servit
- 1 lingura tahini
- zeama de lamaie dupa gust
- putina apa daca e necesar sa il faceti mai lichid
- sare dupa gust