Meal Plan MIC DEJUNPRÂNZCINĂ Ziua 1Cereale cu fructe și semințeRețetaSupă cremă de roșii cu linteRețetăMâncare de mazăre cu ciuperci Rețeta Ziua 2Pâine cu unt de arahide și bananeRețetaSupă cremă de mazăre cu crutoaneRețetaBurger vegan din linte roșieRețeta Ziua 3Clătite americane cu fructe, unt de arahide sau gemRețetaSalată cu năut și legume asortateRețetaCurry de cartofi cu lapte de cocos, mazăre și năutRețeta Ziua 4Smoothie verdeRețetaSalată Cesar cu tofuRețetaPaste bolognese cu sos de linteRețeta Ziua 5Pastă din tofu cu roșii uscateRețetaCiorbă de ciuperci pleurotusRețetaFarinata cu spanac (plăcintă italiană din năut)Rețeta Ziua 6Smoothie cu banane și unt de arahideRețetaSalată ruseascăRețetaTocaniță din linte verde Rețeta Ziua 7Chec cu banane și cacaoRețetaSupă de mazăre uscatăRețetaHummus cu lipie integrală și salată taboulehRețeta Ziua 8Sandviș cu hummusRețetaCiorbă de cartofi cu ciuperci și smântână din cajuRețetaPaste cu sos Alfredo din cajuRețeta Ziua 9Tofletă cu legume (omletă din tofu)RețetaCiorbă de perișoare din soia RețetaPizzaRețeta Ziua 10Budincă de chia cu unt de arahide și fructe RețetaSalată de crudități cu fasole boabeRețetaQuiche cu ciuperci și roșii uscateRețeta Ziua 11Brioșe cu afineRețetaPaste cu sos pesto din busuioc și avocadoRețetaCiorbă de fasole cu murături asortateRețeta Ziua 12Omletă vegană din făină de năut umplută cu ciuperci RețetaCiorbă de legumeRețetaChiftele falafel și cartofiRețeta Ziua 13Terci de ovăz cu unt de arahideRețetaSupă de linte roșie, morcovi și ghimbirRețetaBatoane crocante de tofu (tofu crispy strips)Rețeta Ziua 14Griș cu lapte vegetal și gemRețetaGuacamole cu chipsuri din porumbRețetaTofletă cu cartofi la cuptor și salată proaspătăRețeta Ziua 15Sandviș cu tofuRețetăSupa cremă de dovlecRețetăPaste cu ciuperciRețetă Ziua 16Lapte de nuci și pâine cu gemRețetăLegume la lipieRețetăPiure de cartofi cu tofu afumatRețetă Ziua 17Ceai și pâine prăjită cu brânză tartinabilă RețetăChifteluțe în sos tomat cu cartofi naturRețetăSalată de linteRețetă Ziua 18Bruschete cu roșii și busuiocRețetăLegume la abur RețetăTocăniță de mazăreRețetă Ziua 19Pastă tartinabilă din fasole albăRețetăCartofi la cuptor cu sos de usturoiRețetăPaste cu sos de ardei copt și roșiiRețetă Ziua 20Ștrudel cu tofu și stafideRețetăNachos veganRețetăSupă cremă de legumeRețetă Ziua 21ClatiteRețetăGuacamole cu chipsuri din porumbRețetaTofletă cu cartofi la cuptor și salată proaspătăRețeta Ziua 22'Orez brun cu lapte vegetal și scortisoarăRețetăPachețele de primăvarăRețetăTofletă cu cartofi la cuptor și salată proaspătăRețeta